pluggis =)

det blev ingen bäbisträff igår men istället kom natta hit... vi käka tacos o sen kladdkaka med glass och hallon och somnade till lilla sjöjungfrun som vi har konstaterat är sveriges främsta blatte!!! hon bryter ju som fan!! hon låter som drottning silvia haha!!!

idag vaknade vi tidigt iaf och åkte till su.s bibla o plugga ända tills nu! väldigt nöjd med mig själv nu =) ska ta en lång paus och sen återuppta plugget om ett tag!

glöm inte att ringa mamma idag!!!!

dagen efter...

...madness! var på en fest i flempan igår... tjejerna som bor där hyrde lokalen och fixade galnaste festen med dj och fotograf o allt!!! jag gick dit med lulit, världens bästa mose och hans kompis! jag tror jag aldrig kmr kunna sluta prata gott om denna människa!!! han är nästintill perfekt... han kanske tillomed är det men jag vågar inte jinxa hans personliga utveckling haha! nej men festen var iaf väldigt lyckad tills dess att de blev en vattenolycka ute i hallen.. då var det hög tid att avbryta festen o dra hem!

idag är en seg dag men jag ska se till att träna o plugga sen ska jag gå o hälsa på min kompis.. vars bror blev pappa förra veckan! ska träffa lilla junior =) wonderful!


grym på jobbet...

...sämst i skolan! haha jag har varit su jävla suckig denna vecka... pardon my french! jag har varit på en av fyra föreläsningar... igår tog jag ett daglån på kursboken i hopp om att jag skulle sätta mig ner o plugga men istället har jag bara släpat på den i två dagar vilket har resulterat i att jag fått en förseningsagift på 140spänn!!! surt surt surt!!!!
jag är iaf grym på nya jobbet så det känns kul!! klappar mig själv på axeln där =)

pussar

syrran är här!!!

inatt åkte jag och hämta upp syrran på arlanda! så härligt att se henne... det var iof inte sååå längesen men jag och alla andra hade verkligen saknat henne! det enda tråkiga är att min första arbetsdag på det nya jobbet var idag och jag hinner därför inte plugga eller umgås speciellt mkt... men jag ska nog inte pendla till uppsala efter imån! jag har ju trots allt tentor nästa vecka! nu ska jag försöka gå igenom lite biostatistik... hörs!!!

trött på livet!!!

jag måste nog vara den mest ambivalenta personen som finns! idag har jag vaknat till extrem utmattning! självfallet försov jag mig men det är inte ens det som får mig så här... det regnar men det är inte det heller... jag tror det bästa skulle vara om jag slutar känna efter och bara sätter igång med dagen! det får nog bli så... efter en oförtjänt powernap haha!

sunderful!

dagen började piss! jag försov mig och missade min läkartid OCH min föreläsning!!! hatar hatar hatar att försova mig men ändå gör jag det minst en gång i veckan... det är nog gerd som spökar igen! på eftermiddan var jag på en jobbintervju hos office management.. har fortfarande inte hört något från dom så jag börjar tro att det kanske inte gick så bra som jag hade trott!!! han sa iof att vi skulle synas snart =S

anywhooo nu försöker jag få koll på den här jävla statistikkursen vi håller på mig... det är trots allt tenta om tio dagar!

hoppas allt är fint där ute som här =)

juste! jag måste bara berätta en sak om intervjun! stället ligger en bit ifrån tunnelbanan och solen stekte sönder mitt ansikte på vägen och jag blev jättevarm och iom att han kom ner så fort jag kom fram hann jag inte varva ner innan intervjun... tror ni inte att jag sitter där som världens svetlana i hela ansiktet!! det bara rann... kändes det som... fy fan asså! asskämmigt!!!

hard work work

helgen har varit klockis! i fredags hängde jag anna wizzy o sadik här hemma och skratta oss till gråt hela kvällen =)
igår satt jag o grabbarna och kolla på champions league finalen och sen satt vi o prata och diskutera till fem sex på morgonen då det var dags att dra till jobbet utan nån sömn!!! nu sitter jag med fille o mose o äter en underbar middag... love it!!!

ingen mer must...

sitter i datasalen i skolan o ska egentligen göra en lab i statistiken men denna kurs har verkligen sugit musten ur mig! jag varken vill eller orkar asså! kursen måste sättas!! förresten! jag satte tentan från förra veckan! helt skönt asså!

peace outttt

drömmannen idag!!!

hallå där!! håller på gör mig iordning för att gå till cafét o träffa min man =) idag ska jag säga till honom exakt vad jag behagar... förutsatt att han inte kommer ihåg mig från sist haha =)

jag sara o lulit ska först till cafét o mingla lite med favobartendern sen ska va dra vidare till berns där dj premier ska spela hela kvällen... fråga mig inte vem han är... känner bara igen namnet men kan inte komma på nån enda låt han har medverkat i! men jag tror de kommer bli en lyckad kväll... verkar som att många ska dit så om inget annat blir det iaf en reunion a la berns =) måste dock behärska mig lite grann då jag har föreläsning 9.oo imorgon... får se hur det går =)

pussar

så här ser jag ut i början av kvällen... kanske lägger upp en bild när jag kommer hem om det inte ser för läskigt ut =)


m.i.a.

oj! jag hade totalt glömt bort att jag har en blogg!!! på riktigt asså! ibland är jag jättedålig på att uppdatera bloggen men jag har aldrig tidigare glömt bort dess existens!!! huuursomhelst.. det har inte hänt så mkt dom senaste dagarna.. lördagen var bäst med grillning och utgång o allt! vi gick till berns... på min begäran =) och det var helt ok.. men det var aningens för mkt folk bara!

igår kväll mådde jag apa och somnade på soffan o när jag vaknade upp imorse fick jag världens bästa nyheter! min kompis zara har blivit faster!!! och ni fattar inte vilken stor grej det är! det är två dagar till deras fars ettårsdag sen han gick bort i cancer! bäbisen kunde inte komma bättre timat! dom förtjänar verkligen denna lycka... har aldrig sett nån annan familj ta sig ur askan så respektfullt som dom! massa kärlek!!!

dessutom tog min bästa kompis sitt välförtjänta körkort idag! grattis till henne oxå!!!

pussar!!!

grilla någon?

vaknade nyss =) ska dra till natta o sola o grilla! så härligt! borde egentligen skynda men jag fick precis vetskap om att det är en utgång planerad direkt efter och jag vet inte vad jag ska ha på mig... tjejerna ska ha heals o det låter som att jag oxå måste ha de =( vill verkligen inte utsätta min preciösa fötter för de men ni vet vad dom säger om grupptryck.. surrender! haha skoja skoja skoja!!!

måste få berätta vad som hände igår! jag gick till en barber shop för att snagga bort allting på sidorna och så raka in lite blommor o sånt på ena sidan... snacka om fail! det ser ut som en bil på en tvåfilig väg! jag bad om blommor och tjejigt och fick raka streck och nån rund filur som kan liknas en bil!!! ååh jag är så besviken!!! nästa gång ska min kompis shabi få work her magic... hon är ju asgrym på hennatatueringar så jag tänkte att hon kan få expand her horizon och lära sig att raka design på mitt huvud =)

nu måste jag iväg!! ha en underbar dag!!!

pinsamt värre...

..världens pinsammaste händelse! häromdan var ju jag o tjejerna ute på café opera och det jobbar en grymt fin bartender där... jag skulle gå o beställa dricka och så tänkte jag passa på att berätta för honom vilken vacker syn han är... då mitt bankkort var uppe i garderoben tog jag riddes kort.. jag stog och väntade ett bra tag (för att jag vägrade beställa av den andra bartendern) och försökte samla mod... sen beställer jag och gav honom riddes kort... han ställer fram drinkarna och går iväg till kassan... när han står där vänder han sig om och tittar på mig... snacka om confidence boost jag fick då! tänkte, det måste ju vara nått om han vänder sig om o tittar på mig.. de här kommer gå skitbra! sen kommer han tillbaks och säger.. och jag citerar: "har du inget annat kort?"
FATTA VAD PINSAMT!!! jag gick under... visste inte vart jag skulle ta vägen!! gick o hämtade ett annat kort, betalade och tog drinkarna utan att säga nånting gick jag i väg men svansen mellan bena =(

vill ha en skateboard..

..blev lurad ur sängen nyss med ett "det är jättesoligt och skönt ute" snacka om besviken man blir när man tittar ut och ser grått.. bara grått! jag antar att ni har noterat att jag vakna väldigt sent idag... det finns flera förklaringar till det... dels att jag hade tenta igår (som gick bra för övrigt!) dels att jag och tjejerna gick till café opera och gav järnet och sist men troligtvis störst jag är fortfarande sjuk!! så himla skönt att jag är ledig dom här dagarna... ska köra lite self-TLC =)

hoppas allt är underbart där ute!

solen skiner himlen är blå!

jag mår strålande idag!!! jag är fortfarande inte frisk men strålar solen så strålar jag med!
jag var o träffa samordnaren för studenter med dyslexi idag och fixade så att jag kan gå en sommarkurs med en "äldrekursare"... nu jävlar organen!!! nu ska den satans jävla kursen... pardon my french.. slaktas!!! imorgon är farmakologi tentan och jag har en massa olika begrepp som flyter runt i huvet... måste revisa nu!

hörs när vi hörs!

fortfarande inte produktiv..

... men OMG vad desperate housewives har blivit fängslande!!! jag följde den från starten i typ 3år men sen började den kännas lite utdragen... lite days of our lives-ish.. och då slutade jag kolla... tills för typ en månad sen! jag har börjat streama avsnitten på internet och herre min jesus jag är fast!!! jag kan inte koncentrera mig på nått om jag vet att det har kommit ut ett nytt avsnitt! såg precis vad jag misstänker vara säsongens sista avsnitt och jag ger det tio tummar upp (hoppas att ni är villiga att låna mig några för att jag ska kunna get my point across)

snälla snälla snälla... alla ni där ute! kolla på typ dom 5 senaste avsnitten och hör av er om ni tycker att det var en dum idé eller så... för då är jag skyldig er vad ni vill!!!

oproduktiv...

...men mjuk och len =) jag tog ett långt o skönt bad nyss med babyolja och allt! men nu måste jag faktiskt ta mig i kragen och sätta plugget och tentan! upp till bevis loui!!!

usch..

jag har haft en väldigt dålig start på veckan... när jag vaknade imorse... på eftermiddan haha! så hostade jag blod!!! de har aldrig hänt mig förr och jag fattar inte riktigt vad det beror på. hursomhelst har jag varit extremt seg o sliten idag och har inte orkat göra någonting! vet inte när jag ska hinna plugga om inte nu =(

not all publicity..

.. is good publicity!
jag köpte den nya burn.... mocha energy... big no no!!! köp aldrig den! den smakar apsvett!

hallonbergen i mitt hjärta!!!

jag sitter o jobbar i hallonbergen nu.. kung är det!! gratis internet och kanske får se en titt på hotness när man ändå håller på =) helgen har varit helt galen... fredagen började med att jag sov sov sov och plugga lite och slutade med spontanutgång men los boys som var ute o fira moses födelsedag! på lördagen jobbade jag och när jag kom hem möttes jag av inga andra än tess o sanne =) hänge lite innan dom gick o la sig... dom inte jag! för jag gick o tugga hängde med grabbarna igen!! inte mkt har hänt sen dess.. försöker fortfarande ta mig igenom häftet som jag skulle vart klar med igår... de är bara 24sidor kvar så jag hinner nog innan killarna kommer och håller mig sällskap. dom är så fina allihop!

njuter av livet... hoppas ni gör de och!

everybody needs a bosom for a pillow...

..brimful of asha FORTYFIVE! åh vad lite härlig musik kan göra!!! har suttit o lyssnat på paulo nutini och toppat det hela med cornershop klassikern =) nu är jag astaggad.. ska läsa två kapitel innan läggdags =)

god dagens =)

vaknade inte för så länge sen... drygt en timme sen och har ännu inte uträttat något.. jag har mkt på dagsplaneringen.. nu ska jag tvätta kläder... behövs verkligen!! samtidigt ska jag sitta o plugga.. behövs ännu mer!! därefter ska jag gå o träna... ganska akut det också hehe
jag satt o kolla ut genom fönstret för en stund sen och betrakta vädret när jag såg ett gäng fiskmåsar försöka flyga mot vinden.. asså ni skulle sett! hälften av måsarna var helt stilla i luften medan andra drogs med vinden och sväva baklänges! och dom lärde sig aldrig heller! komedi!!!

och sommarlovet fortsätter =)

hallå där! jag vet att jag varit sjukt dålig på att uppdatera men de måste nog vara för att jag har haft sommarlov ett tag nu haha! jag går till skolan på morgonen och kommer inte hem först nån gång på natten... tuggar till max! igår eller idag blir det iof kom jag hem 7 på morgonen... o då hade jag vart i skolan från 11 till 20 ungefär o pluggat... hängde med fille o ado hela natten.... jag har så fina människor runt omkring mig att jag inte kan göra något annat än indulge!!!
imorgon kommer vackraste ridde till mig och vi ska ha lite quality time =) i helgen ska tess o sanna åka in från uppsala för gaga konserten... de kommer säkert bli en grym show.. fast jag står fast vid att biljetterna är sjukt overprised! min stevie wonder biljett var billigare!!! anywho nu ska jag sätta igång o plugga! vi hörs när vi hörs!

förresten! här är en bild på mig och fina milian.. 2v gammal!
pussar!!!


flippar ur!!!

jag har tappat det totalt!! jag verkar på riktigt tro att jag har sommarlov! jag softar så hååårt! jag har ingen som helst motivation till att plugga... vill bara softa med fille o grabbarna dagarna ut! jag måste verkligen skärpa mig... NU!!!

sommarlov?

shit vilken tid!!! jag hade vääärldens bästa valborgsfirande i helgen! uppsala kan verkligen inte bli bättre! dagen började i sthlm då jag fille o nebbie bila upp... åkte först till päronen och åt en utsökt lunch ..thanks mommie =)
därefter begav vi oss till ekonomikumparken och insåg att vi aldrig skulle kunna hinna ikapp studenternas försprång och bestämde oss därför för att sitta på bryggan o hänga några timmar.. magic! senare på kvällen skulle ett gäng av oss.. cirkus 20 happy campers dra till saluhallen men icke! vakterna sa att det var fullt! gick till bj.. samma där! gick till oasia och där kom alla förutom jag och 7grabbar in (23årsgräns).. fille var tvärsäker på att vi skulle kunna smita in på saluhallen så vi gick tillbaka.. mest för att slippa höra hans tjat men gissa vad... vi behövde inte ens smita in... 5min senare var vi inne.. helt legit!!! jag tror egentligen inte att jag behöver berätta hur det var där men jag gör det ändå... magi gott folk magi!!! haha

RSS 2.0