uppdatering!!

hallå där!!! nu har jag tagit den längsta powernapen på länge o vaknade upp utan dåligt samvete! jag älskar känslan efter en tenta!!

så nu ska jag försöka summera min hektiska helg så bra som möjligt...

i fredags skrev jag tentan i neuro... de gick mkt bättre än förväntat vilket känns kung!! sen gick jag hem o tvätta kläder o städa lägenheten... o gud vad det behövdes! när allting var fresh drog jag till wizzy för tidernas förfest... en otippad blandning av folk blev en smakrik cocktail! sen gick vi till kåren på introgasquen... det var helt ok faktist! på lördagen vilade jag ut tillsammans med wizzy... rikigt quality time!!! imorse försov jag mig til jobbet... jättepinsamt! men sen så jobbade jag över typ 2h så det kändes bra! kom hem helt slut och tog världens powernap så är vi tillbaka i nutid..

sen jag vaknade har jag pratat i telefon non-stop men nu ska jag nog gå o lägga mig för imån ska jag shab o moni gå o simma klockan sju på morgonen!!! det ska bli så skönt!!!

sov sött mina kära!!!

pajas på gymmet

just det! glömde berätta om pajasen på gymmet idag... det var en kille som ropar hej till mig från andra sidan rummet medan jag går på rullbandet och försöker läsa samtidigt... först trodde jag att han prata med någon annan men sen insåg jag att han faktiskt menade mig och hälsade tillbaka... då flyttar han sig till rullbandet bredvid mig o ba "varför läser du för?" och jag ba "vah?" så upprepa han frågan så svarade jag att jag försökte plugga... men det tänkte inte han låta mig göra! han prata non-stop med världens mest obegripliga svenska o sen fick han för sig att tävla mot mig på bandet o speedar den tills att han nästan ramla! för nån anledning fick jag för mig att kolla ner på hans fötter och såg att han sprang barfota!!! hahah fan vilken sjuk människa! han fick mig att skratta iaf.. synd bara att han inte fatta att jag skratta åt honom haha!


pussar!!!!

tentaplugg till max

hallå där!
nu sitter jag i biblan o försöker ta mig igenom boken... den är jättebra men det tar sån tid!! hoppas verkligen att jag hinner... tentan är på fredag och jag vill verkligen sätta den.. jag måste sätta den!

dessutom insåg jag nyss att det är bråttom att ordna med handledare för forskarskolan i skolan då ansökningarna ska vara inne nu på fredag! måste ta tag i det på min paus!

hoppas allt är underbart där ute!

massa kärlek!!!

uuuuuumgååås =)

sitter i flempan med ridde o nar o umgås umgås UMGÅS! är så tacksam för dom!!!
<3

gud vad sämst jag varit!

hej där borta! jag har varit sämst på att skriva men jag har varit grym på resten den senaste tiden! jag har haft två duggor de senaste dagarna... först en på det sensoriska nervsystemet och sen idag hade jag en på det motoriska... det var meningen att båda skulle vara muntliga men sen så chockade våran kursansvarig  oss med en skriftlig dugga... till en början blev jag ganska irriterad men sen tog jag en titt på frågorna och log =) allt gick bra och nu är det tenta om en vecka!!! måste sättas!

hoppas allt är bra där borta!

hej bloggen =)

haha idag är det alla hjärtans dag o jag fick vara med att hjälpa fifi guida lulit i en rosjakt hihi =) det var jätteroligt att gömma rosorna överallt... han är så fiffig =) men nu väntar jag på min frukost som lulit lovat mig... hungriiiiiig!!! den ska bli massiv tror jag... jag ser pannkaksrecept o bacon o sånt =)

hörs när vi hörs!

kääääääärleeeek =)

fiiiiiiiiiiiiin =)

det blev lite ändrade planer idag! jag sket i allt jag skulle ha gjort och gick o klippte håret jättekort!!! och sen så gick jag o shoppa loss på monki inne i kista galleria... älska älska älska!!!!

känner mig jättefin nu men det blir bara bättre... håller på o färgar en tjock slinga i lila ska färga resten av håret blåsvart hihi =) gud vad lite förändring kan få ens hjärta att le =)

pussar





typ så ser det ut nu! kan det bli bättre?! =)




hallelåja!!

arbetsmarknadsdagen igår var helt ok... det kom inte så mkt folk men dom som kom verkade nöjda vilket är toppen! själv pratade jag med handels och bioentrepenourship om masterprogram o så prata jag med den söta tjejen från heron i london om deras jobb och så... trevligt! efter att vi hade plockat undan var det dags för lounge =) öppen bar med en riktig bartender.. willy =) han var snäll o söt o lärde mig o anna att blanda mojitos =) tack för den!!!

idag tog jag en rejäl sovmorron och så besluta jag mig för att sitta hemma idag istället för att gå till biblan.. jag förtjänar det tror jag =) men mkt plugg ska göras... måste läsa igenom motor systems och sen måste jag börja förbereda mig för högskoleprovet.. måste ace:a den!!

sen ska jag snacka lite med min kära frisör winta... dags att klippa kort kort frissa =)

as always ill keep you posted ;-)

fyyy farao!

hellooo =)
sitter hemma o tycker synd om mig själv... igen!!! förkylningen verkar inte vilja ge sig... har haft feber hela dan =(
satt kvar i skolan idag o försökte plugga men icke! jag fatta ingenting!! jag bara satt där och kom ingen vart =(

hursomhelst... fick precis veta att jag ska delta på futura karolina - arbetsmarknadsdagen imån.. kmr bli kul tror jag... hör av mig om hur det gick!!!

pussar =)


hemma med mamma!!!

hallå där!!! är hemma o hälsar på familjen i helgen! det känns underbart!! jag har inte vart här på hundra år känns det som!!

helgen började med att jag var o hälsa på malin i hennes nya EXTREMT FRÄSCHA lägenhet!! vi åt gott o umgicks som aldrig förr!!! vi träffades sist för ett år sen så snacka om att vi hade mkt att ta igen!! hon är så fin o go... önskar att alla hade en malin i sitt liv =)

därefter gick jag direkt till en klassfest som hölls i en lokal i västra skogen... det var helt ok!! kul att avrunda kvällen med tok och oväsen =)

fick skjuts hem av snälla fina söta sadik = vit kväll för honom!!!

igår kom jag hem till päronen ganska tidigt... träffa ridde o tess här hemma... åt en massa ingera med stark bamya-sås mmm yummyyy!!!

ridde var tvungen att åka till sthlm ganska tidigt men jag o tess umgicks hela kvällen lång... jag älskar att vi har börjat göra det! känns som gymnasietiden igen = kung kung kung!!!

vi planerade en massa för den uppkommande babyshowern och det känns som att det kmr bli litet men mysigt och lyckat =)

hoppas allt är guld där ute!!!


pussar

dagen innan..

panik... ångest... PANIKÅNGEST!!! imån är tentan!! jag måste plugga ihjäl mig idag... jag hör av mig imån troligtvis

önska mig tur!

salute...

måste säga att citizen cope måste vara den dopaste bakom micken just nu! kung är han.. i en annan monarki så klart för här är det endast kung loui bernadotte som regerar ;-)

ni måste spotifya honom... tummen upp!


känner mig som en gris...

jag har varit hemma hela dan = jag har ätit som en gris hela dan
jag förstår inte vad det är som gör att man kan äta och tänka på mat konstant om man är hemma för länge!
hursomhelst måste jag dra ner på det nu och få lite mer gjort istället! börjar bli väldigt stressad över tentan nu!!!
buhuhuhu...
pussar

förkyld... igen!!!

jag blir så ledsen och arg!! det här är 5e gången jag är förkyld sen sommaren... det kan fan inte vara normalt! jag blir så less på det här!!! hoppas den här förkyldningen kommer med någon magisk egenskap som gör mig pigg o motiverat till att plugga... måste måste måste sätta tentan!!!

önska mig hälsa =)

JACKIE (och patrik) VANN!!!

JIPPIE JIPPIE JIPPIIIIIIE JACKIE VANN!!! EN VÄL VÄRDIG VINNARE!! JAG ÄR NÖJD SOM BARA DEN!!!


tentapaniiiiik

jag har phys tentan på fredag o måste verkligen råplugga nu! måste göra heta abe (kursansv.) stolt men mest av allt måste jag bli av med kursen!!! idag sitter jag hemma o plugga... eller ska försöka iaf men sen om det inte går ska jag röra mig till biblan... jag hoppas verkligen att jag har ett najs flyt dom kommande dagarna så önska mig de!

önska mig flyt!!

shit va sämst!!!

hej hej! nu har jag tagit långledigt från blogget utan förvarning... de har hänt en maaaaaassa sen sist så var bör jag börja? jag ska försöka ta allt i kronologisk ordning hehe... fredan först... kmr faktiskt inte ihåg vad jag gjorde... vet att jag var i skolan tills stängning men sen tror jag att jag bara var hemma eller så (total minneslucka!)
hursomhelst... lördan började med att jag försov mig till jobbet och kom en halvtimme försent... drygt som fan.. men sen efter jobbet var det dags för amphioxgasque på skolan... först var det självklart en fullspäckad förfest.. hos wizzy... allt man kan tänka sig kan hända på en förfest... hände! i salute sadeq!!! haha
igår gick jag upp efter typ 2h sömn och började jobba och i tid denna gång haha! sen skulle vi haft pj-party hemma hos oss men vi hade ett sjukdomsfall bland oss så vi får ta det nån annan g!!!
idag har varit ganska lugn... vi hade den där konstiga androgyna föreläsaren igen... BORING!!! sen så chilla jag en massa med moni istället för att plugga.... imån ska jag bara plugga!
nu ska jag försöka sova! puss o kram!

RSS 2.0