sweetnessss

hej hej! har inte gjort så mkt denna helg förutom att jag fira min lillkusse i fredags har jag suttit inne hela tin
jag har degat som ingen annan kan jag tänka mig... kollat på film (meet the parents) o va heter de streamat en massa på skitserier egentligen (the hills o paradise hotel) men de står jag för! haha
kolla även på el clasico med den andra mannen och frugan... väldigt najs =)

hoppas ni andra haft en superduper helg
tjingeliiiiing






midnight bakery

hallå där!!! jag är sämst, jag vet! jag har inte gjort nått inlägg på år o dar känns de som! just nu bakar jag en teddybjörn tårta till min lillkusin som fyller år idag.... borde gå o lägga mig.. ska vara i skolan kl 9 as if hahah!
peace out!

idag är det onsdag!!

hahha hej hej hej! idag känns de som en onsdag o förhoppningsvis dalar motgångarna nu så är det bara nedförsbacke resten av veckan! är trött som fan!

tjohoooo

sitter o vinar o lyssnar på charles n eddie med nar o natha =)
natha vill verkligen läsa min blogg men får inte ...nar fick muhahhaha
i alla faaaaall vi titta på lite afrikafoton o natha kunde inte fatta hur folk kunde kombinera rosa och oranga kläder... "jag skulle aldrig falla mig in att blanda dom färgerna tillsammans" hahahahahhaah sen ursäkta hon sig med att säga "men jag visste inte att hon var afrikan... trodde hon var svensk!" jag döööör hahahah

life is good!

fortfarande golden =)

hemskaste grejen hände idag! jag skulle köpa kaffe inne på pressbyrån så ställde jag mig i kön... en äldre man cirkus 80 år som stog framför mig vände sig om och stirra på mig jättelänge sen sa han och jag citerar "USCH"... jag fatta ingenting och kunde inte tänka på något annat under vad som kändes som väääärldens längsta kö. när jag gick ut sa jag hejdå och försökte vara the bigger person..
men sen när han kom ut försökte jag fråga honom vad han menade o han vägra prata med mig, sa att han inte hade tid... först lät jag honom gå men jag kunde inte släppa de så jag stoppa honom igen... frågade honom lugnt (ville inte att han skulle känna sig hotad) jag undrar bara vad du menade tidigare när du titta på mig och sa så där! han svara jo jag vill inte ha er här.. ni afrikaner o alla andra kommer bara hit och tar slut på våra pengar... det finns oskyldiga människor som inte får sjukvård på grund av er... vi varken vill eller har råd att ha er här!!

what the fuck!!!!

hursomhelst... livet är golden trots det!

älska!

golden golden

hej hej hej!!
livet är najs! =)

hej hej hallå!

onsdag idag! ska till skolan nu o sen ska jag jobba... träffa michael jackson lookalike på jobbet haha asklockrena människor där =)

puss puss hejdå

hej igen

shit asså! ända sen jag börja skriva här (igår haha) har jag börjat inse att mitt liv verkligen är som en bergodalbana.... den här helgen har varit en torr dal... eller egentligen inte.. men den har varit väldigt lugnt o händelselös... men hjärtat mitt ler iaf.. de är väl de som räknas =)

längtar tillbaka till jobbet på måndag hihi

hej igen!!!

hej hej hallå!!! nu sitter jag o tjejerna o myser hemma... har gjort hemmagjorda hamburgare o snurr pommes =)

lol

hej igen!
så här mobbad är jag... jag vill typ inte att mina kompisar ska läsa min blogg utan jag vill att folk jag inte känner... som vågar vara ärliga... gör de först... så jag gick in på en massa chattar o gjorde reklam haha
blev utkastad flera gånger för att jag gjorde reklam så de blev
louilou punkt b l o g g punkt s e

haha i outsmarted the bot hahaha

peace out

still friday...

hej igen!!!
de är fortfarande fredag och jag är fortfarande hemma... yucky!

friiiidaaaay!

hej hej hallå!
nu har jag tränat och jobbat och det enda som fattas nu är.... festa!!!
jag är så festsugen... tror jag spricker snart! ingen vill ut... jag behöver nya vänner haha!
får se hur kvällen slutar... imån ska jag iaf åka o hälsa på familjen!

ciaoooo

ooooright

har världens beslutsångest nu... som vanligt! jag kan antingen gå o träna innan jobbet eller bara dega som jag redan gjort i tre timmar.... sanity calls for training right?




då var de dags!

nu är den igång... har gått runt o lekt med tanken men som den otroligt visa dr phil säger "you need to put some verbs in your sentences"

nu är bloggen här! enjoy!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0