och flyget blev inte inställt =(

jag är hemma i sverige igen.. egentligen är det inget fel med det det är bara att jag verkligen inte vill vara någon annanstans än london nu! jag har haft det så underbart... you cant believe! jag har hunnit träffa och umgås med alla!! jag ska lägga upp lite bilder så fort det slutar vara VALBORG!!! för då kallar uppsala mitt namn! hoppas alla ni också ska dit! det är där allt händer =)

pussar

och det bleeeeev...


hungrig!!!

klockan är halv 3 nu och vi har fortfarande inte käkat frukost =( syrrans fästman håller på att göra sin monster tonfiskröra i min ära och ni vet själva hur det ser ut när killar är i köket... allt tar tid! åååh jag är så hungrig att de gör ont i huvet... hade det varit min syrra hade jag gått o gjort en macka men de är så gulligt av honom att vilja göra frukost till mig så de minsta jag kan göra är att vänta utan att klaga eller så...

oh shit nu börjar jag se suddigt också... illa! hoppas de är klart snart!

pussar

gyllene!!!

jag har det så bra här att jag nästan önskar att min flyg tillbaka till sverige blir inställt!!! jag har umgåtts med systeren så mkt.. kan inte fatta att vi inte träffats sen julen! hade saknat henne något så enorm så enormt! igår gick vi ut för att sight seea men de blev bara några skojbilder sen blev vi hungriga haha! vi käka på Nandos för att syrran sa att man måste faktiskt äta där om man är i london... det var gott! ett väldigt schysst alternativ till the golden arches! sen på kvällen mötte jag syrran o fästmannen upp londongrabbarna från tiden efter nyår och gick till penthouse... det var så bra att jag inte kan fatta att jag är uppe nu!

idag skulle vi gå på mani and pedi men vi får se om syrran vaknar någon gång! hoppas snart för jag är hungrig och orkar inte göra frukost själv haha!

oo oo oo glömde nästan berätta! vi gick till en national geografic utställning slash butik och det var så himla häftigt... titta själv!






london london kara london =)

jag kom fram! och jag lever annu!!! just nu jobbar syrran och jag ar hos kussarna i woodgreen... umgas for fullt!!!

hors nar vi hors!
pussar!!!

off i go!!


a sigh of content..

nu har det hamrats, slipats och lackats klart!!
förhoppningsvis ser ni det jag ser... och tycker om det =)
skjut mig någon om det inte ser ut så här:



ha en strålande dag!

bygger blogg

försöker lära mig allt om blogg design...
det är ganska kul när man kommer in i de...
snart är jag nog nöjd =)

och det drömdes igen!

kärlekskranka jag har gjort det igen! jag drömde ännu en romanique dröm haha! jag fick massage i drömmen och vaknade helt avslappnad i axlarna.. magic!

dagens bergochdalbana..

..den började med att jag försov mig, igen!!! men jag gick upp och tog mig till skolan ändå och hann ikapp till en av världens fattigaste föreläsning! föreläsaren hade en jättekonstig medley av engelskdialekter... det var brittisk amerikansk svengelsk och indisk! och hon är inte indier!!! haha helt sjukt!!

på eftermiddan satt jag o läste i biblan och nånstans där fann jag tid för en magnum gold stund med världens bästa oskar (från klassen)... i solen! = magi!!!

dääärefter mötte jag upp min kära crunkkusse yoyothabomb aka yodit och hade lite quality time planning om hur jag bäst ska spendera mina unga dagar... och oj vad vi smed!!! jag hann precis i tid till barcelona-inter matchen och det var där den börja gå nedåt igen! vi förlora med 1-3! jag tror jag aldrig brytt mig om ett resultat så mkt som idag! men men jag älskar er ändå mina vänner!

nu är det dags att dra sig tillbaka! sov sött!

sååå...

... jag börjar inse att det börja bli lite för många summeringar och uppdateringar på sistone... kanske borde gå o skriva in allt jag tänkt istället för att bara säga "det där ska upp på bloggen" haha!

var hemma med mamma i helgen.. bådas flyg blev ju inställda så vi hade ju inget bättre för oss än att sitta o deppa tillsammans.. sorgligt men sant! igår jobbade jag hos en kompis i liljeholmen... fan va det var kul! hade inte vart där på 1oo år kändes det som! däremot jobbade jag med världens sjukaste kille som var helt neurotisk och skällde ut en kund för att han blev stressad av honom... sen tyckte han att jag tog det för lugnt och borde stressa mer... as if!?! jag sa till honom att man inte kan stressa på såna jobb... skynda men inte stressa... man måste ha is i magen annars går det hål i den.. som med hans! haha!!

idag var det meningen att jag skulle till skolan men the queen of sleep... eller som pappa säger "mrs sleep" lol! försov självklart sig... istället satt jag o prata i telefon med tessi i sex hela timmar!! helt sjukt!! sånt har vi inte gjort sen gymnasiet... då gjorde vi iof det varje dag vilket inte heller är helt ok! men det var faktiskt great idag... i miss youuuu!!
(HÄR KOMMER TESS O LUM!) ...ursäkta den interna parantesen.

anywhooo nu har jag suttit o megavideo streamat dom desperata husfruarna hela kvällen... så surt att man bara kan kolla i exakt 72min och måste sen vänta i 54min innan man kan fortsätta! och vem är det som sätter tiderna!? ser ut som min väckarklocka! trodde inte att det fanns någon som jag där ute som inte heller tycker om att ställa klockan på hela tiotal! yeay for you!!! snart är det bara 20min kvar.. tror jag ska göra iordning nått att äta medan jag väntar..

pussopusssss

faaaaaaaaaan!!!!!

skrev tentan idag så skulle jag åka direkt till arlanda för att flyga till london! men nej nej nej! då ska en jävla skitvulkan få utbrott och lamslå hela trafiken i norra europa! så himla irriterad nu!! åååååh!

panikångestattack!!!!

det finns två saker som kan stressa upp mig rejält, tentor och resor. och imorgon har jag båda att se fram emot! snacka om dubbeltrubbel! sent igår kväll kunde jag inte hitta mitt pass och höll på bryta ihop! kunde inte alls koncentrera mig på plugget! sen vaknade jag klockan sex imorse och påbörja mitt detektivarbete och nu är det funnet...I UPPSALA!!! kaos!!! vet inte alls hur min dag kmr se ut nu! eventuellt kommer min underbara bror och möter upp mig i sthlm med passet annars måste jag åka dit! jag som trodde att min tvåtimmars marginal mellan tentan och flyget var tillräckligt med stressmoment!

aja nu kan jag iaf koncentrera mig på tentan ett tag =)

fuskbyggarna is the shit!

tog en liten matpaus framför tv nyss och såg på fuskbyggarna... så svårt att säga de... man vill typ säga fyskbuggarna!! hursomhelst blev jag väldigt ledsen att se de felbyggda husen... här har folk sparat och investerar i sin dröm så ska skithantverkare ta betalt för något dom inte tänker göra! det är helt absurt! tyckte så synd om dom! tänk er att lägga en massa besparingar och inte få det man betalt för och i många fall få konstruktioner som blir hälsofarliga och sen som grädde på moset täcker kanske inte försäkringen nått av det! varför inte bara ta dom till en mörk gränd mitt ute i ingenstans och be dom att bend over backwards!!!

kära medmänniskor.. behandla din nästa så som du själv vill bli behandlad

äta våfflor i kungens tofflor..

...hade varit vettigare än någonting jag gjort idag! försöker fortfarande ta mig igenom det sensoriska nervsystemet... kmr behöva en massa burn!

ps. är sjukt sötsugen idag =(

sitta o läsa på kungens näsa..

är så trött!!! utmattad! vet inte hur jag ska orka plugga i två dagar non-stop? behöver pep-talk!!!

nu ska jag käka frukost.. kanske lite tonfisk... brainfood =)

hej mina kära!

helguppdatering:
fre: tentan gick åt helvete... jag fick hjärnsläpp och blanka hela skiten... jättesurt för det var en bra tenta! därefter hängde jag en massa med wizzy... quality time!!!

lör: skrev högskoleprovet... trodde att det hade skitit sig men sen kom jag hem och rättade och det gick faktiskt bättre än jag trott! sen lagade nar mat åt mig och tog hand om mig en massa... så mkt kärlek! älskar älskar älskar!!! sen kom jag hem ganska sent och gick o la mig ganska direkt efter och gud vad jag sov ut! sov kanske 13 timmar! och jag hade en jättegullig dröm!! jag drömde att hotness som jag skrev om i typ februari och jag bara satt och hängde och sen så finta han mig och gav mig en puss... blev så besviken när jag vaknade på morgonen och insåg att jag hade drömt!

sön: softade som bara den! gjorde inget vettigt!!! sen somnade jag i soffan (hatar!) och drömde ännu en gullig dröm! jag drömde att vi hade varit på något ungdomsmöte med typ 3oo personer. byggnaden som mötet hölls låg intill VÄRLDENS SMASKIGASTE BADHUS! så efter mötet var vi en massa som smög in i badhuset... måste få beskriva det lite... mellan två bassänger fanns en massiv gång där taket var botten på ett akvarium och om man betalade 8pund extra (förstår inte varför det var en utlänsk valuta trots att vi var i sverige) så fick man bada där oxå!!! anywhoooo sen så träffade jag o syrran några barndomskompisar i den andra bassängen som vi satt o hängde med då ett gäng killar från mötet kom och presentera sig för oss... jag satt längst bort och var den sista att hälsa på... när en av killarna kom fram till mig så lyfte han istället på mig och tog mig bort från alla andra i bassängen... sen så höll han om mig bakifrån resten av dan..hela tiden!!! jag tror jag börjar bli lite kärlekskrank! jag blev JÄTTEBESVIKEN imorse när jag vakna för det här var tusen gånger gulligare än det första! hursomhelst ser jag jättemkt fram emot att sova inatt =)

pussar!!!

god kväll...

idag har inte gjort något vettigt alls!!! jag satt o plugga med shabi på tråden till kl 6 imorse sen vaknade jag innan 10... helt utvilad men totalt seg!!! har inte pluggat ett smack!! panicccccc!!! de får bli en all nighter idag med..

cyaaaa

dagssummering

har huvudvärk o småångest över tentan på fredag... men det är slutet av dagen men den börja så här:

jag vaknade men alla lampor tända och laptoppen bredvid mig (trogna sängvärmare).. gick upp o börja plugga... det tog typ 1h innan jag somnade igen.. varför kan jag alltid sova? och äta för den delen? de stora frågetecknen i mitt huvud!

sen beslutade jag mig för att gå o träna som blev världens fiasko för så fort jag försökte springa på löpbandet fick jag så ont i smalbenen att jag var tvungen att sluta (nån som känner ingen sig?)

efter träningen mötte jag upp shabi i centrum o gick o åt PÅ MAX... jag vet vad ni tänker.. vem äter snabbmat efter träningen... svaret är jag! jag kan alltid äta all sorts mat (alltså ALLTID-ALLTING) vi dega där i två timmar innan det var dags för oss att återgå till studierna.. det var 6h sen o jag har inte kommit någonvart... såsmåningom insåg jag att jag skulle behöva köra en all nighter o tog 2 koffeintabletter o nu har jag huvudvärk!!! snacka om att det kan slå fel ibland.. nu har jag för ont för att plugga men är för pigg för att sova.. thats irony for ya!

peace out!!!

hej bloggen =)

go morron go morron!
gud vilket pissit väder det är där ute! jag bara kände hur humöret sjönk när jag drog upp persiennerna imorse.. för en och en halv timme sen iof men det känns som att jag varit uppe i evigheter.. skulle ta en powernap inatt som resultera i att jag vakna klockan åtta imorse = har jäääättemkt kvar att läsa... har läst typ en femtedel av häftet... shabi säger att varje femtedel jag läser är en ökning av ett betyg så om jag läser klart borde jag få A!!! måste måste måste haha!

för övrigt är jag sjukt avis på far o bror som är i ldn just nu... jag vill oxå!!!

nu ska jag fortsätta läsa! tjingeling!!!

omg omg omg!!!

TENDERCRISPCHINCKEN ÄR TILLBAKA!!!!! ÅH VAD LYCKLIG JAG BLIR!!! JAG TRODDE ALDRIG ATT DET SKULLE HÄNDA IGEN.. MEN SE DÄR! DEN ÄR ÅTER KOMMEN! HOPPAS ATT MAN FORTFARANDE KAN VÄLJA DEN SPICY!!! WOOOOOHOOOOW!!!

shit vad jag sover!!!

hallåå!!!
idag har jag haft en enda uppgift... en enda! och det har varit att ta mig igenom ett häfte om intermediärmetabolismen på 70sidor. Nu är klockan kvart i 8 på kvällen och jag är fortfarande på sidan 7!!! varje gång jag gör ett försök (2gånger men jag ser ändå ett mönster) så somnar jag bara! usch usch! nytt försök nu!!!
pussilipuss

back in business!!!

hej hej!
nu är jag tillbaka efter en låååååångvistelse i landet ingenstans! sjukt mkt har hänt under tiden jag varit borta och jag ska göra mitt bästa att uppdatera er alla!

jag har hunnit skriva två tentor sen sist... varav den första jag precis fått resultatet på AND I PASSED =)
jag har ÄNTLIGEN köpt en kamera! min nya baby! en nikon d3000... o så nöjd jag är!!!



sen har jag umgåtts en massa med baby charlie.. som oxå ska få en liten bror närsomhelst!!! hon kallar mig nuyan och jag tror hon gillar mig =)

vad mer... hmmm?  jag letar lägenhet för fullt... är så redo för att flytta o inreda och INFLYTTNINGSFESTA =)
åker till london om mindre än två veckor! ni ser, de är bra många saker som händer! och som grädde på moset skiner solen där ute!! älskar!!!

hörs snart!!!

RSS 2.0