housewifeeee

igår gjorde jag världens smaskigaste köttbullar med röd chili o persilja.... yummyyyyy!!!
sen så skypa jag med syrran o hennes dinnerparty gäster i ldn... kändes som jag var där... saknar sååå mkt!!!
måste säga att skype är kung! ok att det krånglar o håller på men när det funkar så är de guld!!!

nog sagt om det... nu sitter jag i mitt andra hem, för er som läst mina tidigare inlägg är det självklart biblan jag menar! känns bra att vara här efter att ha varit hemma o degat i flera dagar! har fysiologi tentan om prick en vecka... måste sättas!!!

önska mig flyt!!

puss o kram

kärlek i mitt hjäääääärta =)

kom nyss hem från ridde... jag o lulit sov där o upptäckte den underbara affären vi! fan va kung den är!! hursomhelst vi umgicks en massa o det var såååå underbart =) de är verkligen synd att vi inte träffas oftare fastän vi alla bor i samma stad.. ska verkligen ta tag i det själv nu!! i love and need my girls!!!
puss puss

upp ner överallt

jag har så mkt att tänka på och fixa just nu att jag känner håret falla från huvet! stress stress! får nog dra förbi apoteket o bunkra upp med losec... sweet chemical savior of mine! i salute you!


sweeeeeet=)

jag vann nyss den andra auktionen.. för guldörhängena =) den här gången gick lite mer svettigt till... det var någon som hade aktiverat budbetjänten och jag blev hela tiden automatiskt överbjuden...BUT I WON =)
nu ska jag sitta o plugga hela dan!


wish me productivity!




vinden har vänt..

...o gerd vilar haha!! nu har jag pluggat en timme o larvat SÖNDER mig i en timme... jag har haft aaaaaskul haha... lagt upp ett helt album på fb med bilder där jag larvar mig haha! they dont call me the king for nothing ;-)
jag är bäst ingen protest!

shit vilken dag!

som sagt tidigare var jag o ridde o åt injera tidigare... vilket var underbart! men men men!! jag har haft jätteproblem med min kära tumör gerd (är inte hypokondriker men de känns som att de är så en tumör skulle kännas)... det har dunkat i mitt huvud hela dan som om den växer! det känns som att mina ögon inte får plats längre =( jag ska till läkarn i veckan o kolla upp vad det kan vara... hoppas det är en jobbigare migrän bara (bara o bara men ni vet vad jag menar)
wish me health =)

hellurrr

hejsan hoppsan!!!
kom nyss hem från att ha ätit frukost på jebena!! åååh så gott!! injera kan man äta närsomhelt sweetness =)

kontringen: parodi på ica-reklamen

här kmr en klockren parodi från bloggvärlden till ica-reklamen som jag måste erkänna att även den är klockren!
enjoy!!

klicka här

hallooooo

idag har jag varit så himla oproduktiv men jag har umgåtts men fina människor så de är lätt värt att ligga efter schemat!!! först hängde jag med ki:s bästa bengaler... sötast!! och sen hade jag en massa quality time med min kära nini! men nu är det dags för mig att sätta igång med plugget!

förresten! fick precis ett mail om att jag vunnit en auktion på tradera... härma adde o köpte världens grymmaste örhängen! o priset ska vi inte ens gå in på ;-)

pussar






bäst eller hur?

zZzzZZzZZ...

försov mig nyss! jättedrygt när man har ställt in sig på att vakna o gå till skolan! men syrran kallar inte sleeping beauty for nothing!! haha nu ska jag bege mig iaf!
puss o kram

snabba fläääärii haha

nu är jag tillbaka från the moooviees!!! snabba cash? helt ok... skådespelarna? dunder!!! haha joel kinnaman måste va the flyest vanilla man i sverige o mrado är den största pitchkan på jorden hahah!!! han knäääääckte!!!! filmen får en 3a av mig men inte för innehållet... för hetingarnas prestationer ;-)


sov sött nu... i know i will... kmr definitivt drömma om vanilla man =)



beat 'em.. hit 'em... kill 'em

jag är så taaaaaaggaaaad!!!! uff asså!!! sitter i biblish idag med!! plogar boken!!! sen ska jag hem en snabbis innan jag ska gå på ett efterlängtat biobesök o kolla på SNABBA CAAAASH!!! sweetness!!! jag håller er uppdaterade!!

peace outtt


yo yo yoooo...

är hemma från skolan nu... har ätit pesto o mozarella pizza, gårdagens blåbärspaj med en massa vaniljtillbehör =)
underbart blåbärste och shiiiiiiishaaa =)

i mitt andra hem...

hej kära vänner... just nu sitter jag i biblan o pluggar.. känns skönt att vara tillbaka i skolan igen... är laddad som aldrig för... har nog aldrig varit så här peppad o motiverad till plugget och inte nog med det! jag har goda aningar om hur det kommer att gå oxå... law of attraction igen antar jag! idag stötte jag däremot på ett farthinder.. jag faila tentan från förra veckan!!!! men jag är inte nedstämd för det inte... jag är ännu mer taggad nu! jag tror på mig! säg att ni gör det med =)


nu ska jag återgå till plugget!

see yaaaa


its over its over now =)

om tio minuter kommer min avlösare!!! denna natt har varit jobbig som fan faktiskt.. INTE NOG med att jag inte fick en repris (höhö) så har jag varit grymt trött... som tur är finns big bang bara ett klick bort... i salute you!!! dom levererar alltid!!!!




KUNG!!!!

hoppas på favoriter i repris ;-)

sitter på jobbet igen.... har haft världens softaste dag idag... kom hem från jobbet på morronen och fick berätta min upplevelse för lula o fifi sen när de var dags o sova var jag för uppe i varv så därför kollade jag på nåra big bang theory avsnitt (tummen upp!!!) och sen när jag vakna vid tre så låg jag kvar i sängen o kolla på nåra till =)
sen tog jag ett varmt bad samtidigt som jag o filly snackade (över telefon haha) o reflekterade om natten
...
..
..därefter kom min kära zahra och umgicks med mig ända tills det var dags för mig att börja jobba igen.... underbart!!!


är så upprymd av all kärlek!!! älskar älskar älskar er!!!!

law of attraction!!!

hallå där (göte)
idag... inatt hände nått så sjukt som egentligen bara måste upplevas o kan inte återberättas med rättvisa!
jag o min kära filly satt o prata i telefon o prata om en kille som jag och en miljon andra (har vi konstaterat) tycker är leckerste!! haha... dom första 2timmarna ville jag inte tala om vem det var jag prata om och då försökte filly gissa sig fram... lost cause... jag gör mitt bästa för att undvika att behöva berätta o vi kom in på många sidospår innan samtalet bara handlade om vem mystery man var.... precis då så får jag syn på just denne!!! chockad som aldrig för försökte jag bara låta bli att råka säga "på tala om trollen" för inte vill jag att han ska veta att jag pratar eller ens tänker på honom haha
vi stog o snacka en stund medan filly är kvar på tråden och bara väntar på att få avslöja mig... fattar inte hur han kopplade!!! jag stog där helt dumb-stuck och kunde inte fatta... FATTA!!!

its the law of attraction baby ;-)

ätit gott allting gott

hej hej!
kom precis hem till sthlm.. ska göra mig iordning för jobbet snart... men först måste jag berätta om födelsedagsfirandet idag... vi åt fifis goda oxrätt med stekt potatis o vitvinssås...yummyyyy sen så åt vi en ööööversöt tårta..matkoma för dagar... not! haha ska nog göra iordning en macka nu faktiskt haha vääärsta matvraket jag blivit! ska lägga upp en bild på tårtan sen!

laterrr



räddning!

igår lyckades tess rädda sig själv från att svartlistas med nöd o näppe! hon kom över och vi umgicks i tiiiiimmar! vi hann tillochmed ha en therapy session haha =) känns bra att jag hunnit med det innan jag måste bege mig igen... ikväll blir det födelsedagsfirande! får se vad det blir för tårta denna gång ;-)

kärlek!!!

tummen upp

innan de roliga börjar måste bara jag säga att lykke li är fett hypad! lyssna på na! diggar som fan

beyond boredom!

nu har jag suttit framför fb i typ 2h... jag tror jag aldrig vart så aktiv på fb som denna vecka... men nu ska jag ta tag i saken själv o roa mig själv... fett sorligt men at the end of the day så har man bara sig själv haha

wish me fun!

fyfan asså!

jag måste säga att jag är rätt besviken på mina kompisar... jag har vart här i 5dar nu o ingenting! inte ens svar på mina sms! jag förstår att alla är upptagna med sina liv men ärligt... åtminstone ett svar iaf! aja nu ska jag käka frukost o sen ska jag sätta mig o plugga lite!

pussar

jan 13

har just ätit en sen lunch med mor o far... dom sitter fortfarande mitt uppe i nån diskussion men jag är för mätt för att sitta kvar vid bordet... mätt men ändå sjuuukt sugen på SUSHI!!! gud vad det vattnas i munnen när jag tänker på de! sitter o funtar på om man ska åka till london i början av mars... kan bli ganska hypat =) får se hur de blir

puss o kraaaam

boredom

fy fan vad uttråkad man kan bli så här på småtimmarna... exakt så här kände jag igår oxå men inte är jag sugen på att sova inte... nej nej! usch hoppas jag får träffa bäbisen idag... de kommer göra min vecka!! hoppas allt är underbart där ute!

over n out

tjolahopps!

hej hej!!! idag har jag o far hängt en massa... pratat om det mesta mellan moln o snötäcket... sen gick jag o päronen till centrum o shoppa väldigt smått! nu är vi hemma igen... jag ska försöka smita en timme o kolla på paradise hotel... kmr bli awkward o kolla med dom haha! pussar!!!

hellurr

hej hej hallå där ute!!!
nu sitter jag hemma o är grymt rastlös... satt hemma hela dan tills nickan ringde o rädda min kväll... va ute o fika med henne o en kille från hennes klass.... så chilla vi lite i hennes korre... fick berätta lite om min grymt händelserika vecka o nu är jag här igen! har nog aldrig varit så aktiv på facebook som jag varit idag... inte ok!!!

jag kanske ska gå o lägga mig istället!... förresten måste jag säga att jag är gryyymt sugen på att åka till london... mer nu än innan lovet... undrar varför höhöhö hahahah

peace out!!!

just like muuuuusic!!

hallå där! idag är jag hemma o hälsar på familjen... tråkigt nog jobbar alla o jag sitter helt ensam o väldigt uttråkad... what to do!?

pussar

hej igen!

nu har jag varit borta ett tag... har försökt festa ikapp grabbarna grus från london... de har varit en gaaaanska lyckad helg förutom att vi inte lyckades ta oss hemifrån tidigare och kom därför inte in på berns (lista sas det gång på gång!) men vi rockade spy bar som det aldrig rockats förr haha... nu är grabbarna tillbaka i ldn... ensamt som bara den!!! saknar dom redan!

hörs när vi hörs



ciaoooooo

hej hej

japp nu sitter jag här i skolbiblan o har precis skrivit klart första delen av tentan... de gick ok tror jag... varken bra eller dåligt... nu tänkte jag ta det lite lugnt... fika lite sen ska jag förbereda mig för andra delen...

be för mig!!


hej bloggen haha

back again! vill bara säga att jag är helt upprymd av all kärlek runt omkring mig! hoppas alla har de lika bra som jag =)

love love love love looooooove (j. m-raz style)

nöta nöta nöta!!!

nu går jag igenom facit till alla gamla tentor jag har.... de här ska och måste gå.... jag kommer vara världens lyckligaste den dagen jag klarat den här kursen och kan slänga allt (för jag vill inte se dom igen).... kanske till o med bränner allt på bål hahah

håller tummarna för flyt ;-)

reconstructed

hallå där... vet inte om nån märkt... hoppas verkligen de... men nu har jag gjort om sidan ännu en gång... är inte helt nöjd men de är på rätt väg iaf =)
måste tillägga att de är grymt svårt och tidskrävande att göra om sidor så hatten av till alla som klarar av sånt!

tjingeling

its a beautiful dayyyy!!!

go'morron go'morron!!! idag var ännu en dag som jag fick kämpa mig upp ur min underbart varma säng och sköna dröm.... efter att ha snoozat i en timme tänkte jag att det kaaaaanske börjar bli dags att gå upp o plugga... så kommer en av mina gäster in i rummet o säger "its 10 o'clock you should go do the best of your last day"
det enda jag tänker är hur kan han vara uppe så här dags när dom kom hem kl 6 på morronen? jo då har han larmat sin klocka för att gå upp o väcka mig! kärlek!!! nu måste jag göra honom o alla andra som hejar på mig stolta!

wish me love =)

paradiset!

ok jag vet att jag borde ligga o sova nu för att kunna gå upp tidigt o plugga imån men jag såg precis gårdagens avsnitt av paradise hotel nyss på webben (haha!) o jag fattar ingenting!!! nada!!! vad är det som händer egentligen? en strippa kmr in och nollställer allas IQ!!! fan va sjukt asså... hoppas tjejen tar hem hela grejen! de har hon för-knullat hahahahha

peace to the out haha

ler hela ti'n =)

hej hej! måste bara säga att den senaste tiden har varit inget annat än MAGIC MAGIC MAGIC!!!
jag är omringad av kärlek och jag vill ingenstans! fastän jag har världens äckligaste tenta på fredag har alla runt omkring mig lyckats få mig att le KONSTANT! idag åt vi en jättegod o fin födelsedagsmiddag hos fifi o benji... fifi fyllde "det nya 20" haha o vi hade det så mysigt... massa kärlek där!!!
sen gick jag hem för att plugga men grabbarna som gästar från london hann ikapp mig o vi har suttit o bondat en massa... nu är dom ute o festar järnet (förhoppningsvis!)

i allllllllla faaaaall... älska mycket o du blir älskad mer!

jerusalem

mina favoriter är bollar... shit man ser dom inte ens

MMX

hej igen!
nytt år o nya inlägg! jag har haft en fullspäckad nyårshelg med förkylningsvirus och annat kul =)
har träffat många som jag håller varmt om hjärtat... vilket värmer hjärtat =)
nu börjar verkligheten hinna ikapp mig och jag måste sätta igång med plugget!!!
önska mig lycka till! det gör jag haha

pussar

RSS 2.0